top of page
canapes

Catering

Unik catering til store og små begivenheder

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores catering menuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder Nordsjælland, Roskilde, Greve, Solrød, Hillerød og mange andre byer på Sjælland.

FAQ

Information

Hvornår kan jeg senest bestille?

Menuer skal bestilles senest 5 dage før, du ønsker at få den leveret. Bestil her på siden, eller send mail til info@chefmania.dk eller ring på tlf. 31320655.

Hvornår kan jeg få maden leveret?

Mandag-lørdag leverer vi i tidsrummet 10-18 og søndag 10-12.30. Maden leveres i et interval på en time, som du selv kan vælge.

Hvad koster levering?

Levering koster 275,-

Afhentning/aflevering af fade og skåle?

Hvis vi skal afhente fade og skåle efter arrangementet koster det 275,- kan dog tidligst afhentes mandag efter et weekend arrangment. 
Hvis I selv vælger at aflevere, kan det afleveres mandag-fredag mellem kl. 11-18 på Slagtehusgade 40, 1. Sal 1715 Kbh V

Kan jeg få en kok/tjener til at hjælpe med mit arrangement?

Har du brug for til hjælp i køkkenet og omkring bordet under arrangementet, kan du booke kokke og tjenere og andet personale hos os ved at ringe til os på tlf. 31320655.

Du skal venligst booke personale minimum fire uger før dit arrangement.


Kokke: Vores kokke følger maden og slut-tilbereder menuerne hos dig. De anretter maden efter dit ønsker og efter aftale.

Pris DKK 475 pr. time (minimum 5 timer)*

Tjenere: Vores tjenere kan bookes til at hjælpe med opdækning, servering, afrydning, opvask m.m.

Pris DKK 375 pr. time (minimum 5 timer)*

*Bemærk, at der beregnes transporttid for dette personale.

Hvordan er vores afbestillingspolitik?

Ordrer under DKK 5.000

For ordrer under DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til info@chefmania.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 10 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til info@chefmania.dk.

Ved afbestilling senere end 5 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 50% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Nægtes modtagelse af bestillingen på den aftalte leveringsdato, betales fuld pris for hele bestillingen.

Ordrer på eller over DKK 5.000                 

   

For ordrer på eller over DKK 5000, inklusive moms, skal afbestilling ske skriftligt til info@chefmania.dk, således at afbestilling er modtaget hos os minimum 14 hele hverdage før det aftalte leveringstidspunkt. Ved afbestillingen modtager du en bekræftelse på, at afbestillingen er modtaget.

Indtil 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt kan du også korrigere din ordre skriftligt ved at sende en mail til info@chefmania.dk.

Ved afbestilling senere end 14 hele hverdage før den aftalte leveringsdato gælder følgende regler: Ved afbestilling op til 14 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 50 % af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte. Ved afbestilling op til 5 hele hverdage inden det aftalte leveringstidspunkt, kan vi kræve en godtgørelse svarende til 75% af den aftalte pris, inklusive moms, for det bestilte Derudover kan vi kræve betaling for udgifter til særligt aftalte ydelser, såfremt vi ved bestillingen har angivet, at disse særligt aftalte ydelser ikke kan afbestilles. 

Kan jeg justere i min bestilling?

Ja, du kan justere både op samt ned i antal, dog max 25%, i din bestilling frem til kl. 12.00 fem dage før leveringsdagen.


Du er velkommen til at ringe på tlf 31320655 ml. 11-17 på hverdage og høre, om det er muligt at justere senere end fem dage før levering. Bemærk dog, at vi ikke kan garantere justering af bestillinger efter fristen.


Mad til højtider
Bemærk venligst, at der kan forekomme andre frister ved menuer leveret til særlige højtider, heriblandt jul og nytår. 

Hvordan bliver maden leveret?

Cateringmenuerne fra os er anrettet på porcelæn og i skåle (dog med undtagelse af vores 3-retters menu samt enkelte menuer leveret til særlige højtider) samt omhyggeligt pakket ind i film.
Den "kolde" mad leveres i plastik-kasser og den "varme" mad leveres i thermo-bokse. Begge slags kasser skal afleveres retur. 
Skåle og fade er blot til udlån, og vi henter det igen efter arrangementet og vasker det hele op (du skal blot sørge for at skylle det hele af).
Bortkommen og itugået service og kasser erstattes af kunden til vores kostpriser.
Vi beder dig være opmærksom på at vi ikke leverer bestik, tallerkner eller 'ta-tøj' som f.eks. spartler, store skeer eller lignende.

Har I vegetariske alternativer?

På de fleste menuer tilbyder vi et vegetarisk alternativ. Angiv venligst i bestillingen, hvor mange vegetarer, der er i selskabet. Vi har selvfølgelig også grønne menuer, hvis alle i selskabet ønsker at spise vegetarisk.

Er det muligt at få menuerne leveret på engangsservice?

Menuerne kan sagtens leveres på engangsservice (med undtagelse af få varme ting).
Menuernes "kolde" elementer vil som udgangspunkt blive leveret anrettet på bambus og genbrugsmateriale samt plastik. 
De "varme" elementer vil blive leveret på aluminiumsbakker.

Det koster 10,- i tillæg per bestilte kuvert.

Vær OBS på at de kasser menuerne leveres i, skal afleveres retur efter endt arrangement.

Hvordan betaler jeg?

Når du har bestilt en menu fra os, sender vi en bekræftelse samt en faktura med betalingsinformation indenfor 24 timer (dog ikke I weekender)

Den modtagne faktura kan både betales via bankoverførsel, mobilepay samt med de fleste gængse betalingskort. Vær dog opmærksom på at der ved betaling med visse kort, kan tilkomme et gebyr fra kortopkrævers side (Yourpay).

Ved bestilling tidligere end 1 måned før levering, vil vi dog kun opkræve 50% af det forventede antal menuer, og den resterende betaling 14 dage før aftalt levering, så det endelige beløb udlignes her. Vi opkræver dette "depositum" som en slags sikkerhed for arrangementet.

Vores afbestillings samt justering-politik er naturligvis gældende ved denne slags bestillinger på helt lige fod som ved bestillinger foretaget senere end 1 måned før.

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe på 31 32 06 55 hvis du har spørgsmål eller sende os en mail på info@chefmania.dk

bottom of page