canapes

Catering

Unik catering til store og små begivenheder

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores catering menuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder Nordsjælland, Roskilde, Greve, Solrød, Hillerød og mange andre byer på Sjælland.

Tuna%20Tataki%20_edited.jpg

Buffet

Kvalitet - Variation - Sæson - Smag

Sesamstegt tun med wagame og goma dressing

Crostini med cremet laks og wasabi

Surdejsbrød og pisket smør

Mør dansk okse med timian og hvidløg

Braiseret svinebryst med rosmarin

Små stegte kartofler med løvstikkepesto

Rødvinssauce 

Romaine med bacon, croutoner, caesardressing og toppet med parmesan

Variation af tomat og melon med feta, blåbær, citronvinaigrette og mynte 

Gateau Marcel med brændt hvid chokolade samt hindbærcoulis og friske brombær

225,- pr person (min. 20 personer)

asparges

Luksus Menu

Velkomstsnacks;

 

Sprød kiks med spansk fuets og oliventapenade 

Crostini med cremet laksemousse og wasabi

Krustade med kylling rilette og trøffel

 

Forret;

Skalstegt tun med wakame samt goma

Vaffel med stenbider, creme fraiche, rødløg samt karse

Kroket på fois gras og spidsbryst samt persillemayo

 

Børn Forret; 

Sticks med kylling med peanutsauce samt grøntsagssticks


 

Hovedret

 

Kalvemørbrad

Ramsløgmarineret nakke af gris

Pommes anna med parmesan, jordskok, timian og hvidløg

Sauce jus med trøffel

Grillede asparges, løg og nye gulerødder - toppet med vesterhavsost

Rucolasalat med figner, valnødder, rugknas og blå ost

Grønne blade med peberfrugt, spirer, soyaristede mandler, blåbær samt vinaigrette


 

Dessert

Key lime pie med brændte marengs, hyldeblomst sorbet og blå blomster


 

350,- pr. person (min. 20 personer)

Brændt Zuccini

Tableshare 

Tableshare menu hvor der serveres i 3 "heats" 

1. Heat

Carpaccio på okse med sprød rucola, italiensk trøffelolie, oliven og revet pecorino

Islandsk laks røget over bøg serveres med mousse på røgeost med årstidens rogn, crudité af radisser og variation af karse

 

Hjemmebagt brød med pisket smør

2. Heat

Grillet amerikansk Brisket med bbq-orange marinade

Lammeculotte med gremolata

Sichuan peber sauce

Små stegte kartofler vendt med løvstikke og kerner

Grillede grøntsager med granatæblekerner og feta

Friseesalat med balsamicobagte tomater, bøffelmozzarella og syltede rødløg

3. Heat

Gateau Marcel choko-moussekage med friske bær, saltkaramel og vanilieis

250,- pr. person (min. 20 personer)

Påskefrokost

Lakserilette på koldrøget laks med kapers og estragon samt ristet rugbrød

Modnede sild i karrycreme med æbler, rødløg og karse

Pankopaneret rødspættefilet med grov remoulade

Økologiske æg med rejer samt grøn mayo

Tarteletter med høns i asparges

Mørbradbøffer med champignon a la creme

Lammefrikadeller med chilisyltede agurker

Oste med figner og hjemmelavet knækbrød

Der medfølger rugbrød og smør

 

 

200,- pr. person (min. 2 pers.)

 

Bestilling via mail til info@chefmania.dk eller på tlf 31320655

Menuen afhentes på Frederikssundsvej 345, Brønshøj

Påskeplatte 2021.png