Catering
Unik catering til store og små begivenheder
Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores catering menuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder Nordsjælland, Roskilde, Greve, Solrød, Hillerød og mange andre byer på Sjælland.
Julefrokost 2023
Velkomstsnacks;
Krustade med laks og wasabi
​
Forret
​
Hjemmelavet karrysild med æbler og dild
Håndpillede rejer med æg, hasselnødder, urtemayo og shiso
Pankopaneret rødspættefilet med skagen remoulade
Hovedret
Martins frikadeller med sennep og asier
Svinebryst med sprød svær
Kartofler
Rødkål
Sauce
Dessert
​
Ris a la mande med kirsebærsauce og ristede mandler
265,- pr person (min. 5 personer)
Tableshare
Tableshare menu hvor der serveres i 3 "heats"
​
1. Heat
​
Carpaccio på okse med sprød rucola, italiensk trøffelolie, oliven og revet pecorino
​
Islandsk laks røget over bøg serveres med mousse på røgeost med årstidens rogn, crudité af radisser og variation af karse
Hjemmebagt brød med pisket smør
​
2. Heat
​
Grillet amerikansk Brisket med bbq-orange marinade
Lammeculotte med gremolata
Sichuan peber sauce
Små stegte kartofler vendt med løvstikke og kerner
Grillede grøntsager med granatæblekerner og feta
Friseesalat med balsamicobagte tomater, bøffelmozzarella og syltede rødløg
​
3. Heat
​
Gateau Marcel choko-moussekage med friske bær, saltkaramel og vanilieis
​
300,- pr. person (min. 20 personer)
​
Luksus Menu
Velkomstsnacks;
Sprød kiks med spansk fuets og oliventapenade
Crostini med cremet laksemousse og wasabi
Krustade med kylling rilette og trøffel
Forret;
​
Skalstegt tun med wakame samt goma
Vaffel med stenbider, creme fraiche, rødløg samt karse
Kroket på fois gras og spidsbryst samt persillemayo
Børn Forret;
Sticks med kylling med peanutsauce samt grøntsagssticks
Hovedret
Kalvemørbrad
Ramsløgmarineret nakke af gris
Pommes anna med parmesan, jordskok, timian og hvidløg
Sauce jus med trøffel
Grillede asparges, løg og nye gulerødder - toppet med vesterhavsost
Rucolasalat med figner, valnødder, rugknas og blå ost
Grønne blade med peberfrugt, spirer, soyaristede mandler, blåbær samt vinaigrette
Dessert
​
Key lime pie med brændte marengs og blå blomster
375,- pr. person (min. 20 personer)
Tableshare
Tableshare menu hvor der serveres i 3 "heats"
​
1. Heat
​
Carpaccio på okse med sprød rucola, italiensk trøffelolie, oliven og revet pecorino
​
Islandsk laks røget over bøg serveres med mousse på røgeost med årstidens rogn, crudité af radisser og variation af karse
Hjemmebagt brød med pisket smør
​
2. Heat
​
Grillet amerikansk Brisket med bbq-orange marinade
Lammeculotte med gremolata
Sichuan peber sauce
Små stegte kartofler vendt med løvstikke og kerner
Grillede grøntsager med granatæblekerner og feta
Friseesalat med balsamicobagte tomater, bøffelmozzarella og syltede rødløg
​
3. Heat
​
Gateau Marcel choko-moussekage med friske bær, saltkaramel og vanilieis
​
300,- pr. person (min. 20 personer)
​
Buffet
Kvalitet - Variation - Sæson - Smag
Sesamstegt tun med wagame og goma dressing
Crostini med cremet laks og wasabi
Surdejsbrød og pisket smør
​
Mør dansk okse med timian og hvidløg
Braiseret svinebryst med rosmarin
Små stegte kartofler med løvstikkepesto
Rødvinssauce
Romaine med bacon, croutoner, caesardressing og toppet med parmesan
Variation af tomat og melon med feta, blåbær, citronvinaigrette og mynte
​
Gateau Marcel med brændt hvid chokolade samt hindbærcoulis og friske brombær
​
300,- pr person (min. 20 personer)