top of page
canapes

Catering

Unik catering til store og små begivenheder

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores catering menuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder Nordsjælland, Roskilde, Greve, Solrød, Hillerød og mange andre byer på Sjælland.

Julefrokost 2023

Velkomstsnacks;

 

Krustade med laks og wasabi

​

Forret

​

Hjemmelavet karrysild med æbler og dild

Håndpillede rejer med æg, hasselnødder, urtemayo og shiso

Pankopaneret rødspættefilet med skagen remoulade
 

Hovedret

 

Martins frikadeller med sennep og asier

Svinebryst med sprød svær

Kartofler

Rødkål

Sauce


 

Dessert

​

Ris a la mande med kirsebærsauce og ristede mandler


 

265,- pr person (min. 5 personer)

Brændt Zuccini

Tableshare 

Tableshare menu hvor der serveres i 3 "heats" 

​

1. Heat

​

Carpaccio på okse med sprød rucola, italiensk trøffelolie, oliven og revet pecorino

​

Islandsk laks røget over bøg serveres med mousse på røgeost med årstidens rogn, crudité af radisser og variation af karse

 

Hjemmebagt brød med pisket smør

​

2. Heat

​

Grillet amerikansk Brisket med bbq-orange marinade

Lammeculotte med gremolata

Sichuan peber sauce

Små stegte kartofler vendt med løvstikke og kerner

Grillede grøntsager med granatæblekerner og feta

Friseesalat med balsamicobagte tomater, bøffelmozzarella og syltede rødløg

​

3. Heat

​

Gateau Marcel choko-moussekage med friske bær, saltkaramel og vanilieis

​

300,- pr. person (min. 20 personer)

​

asparges

Luksus Menu

Velkomstsnacks;

 

Sprød kiks med spansk fuets og oliventapenade 

Crostini med cremet laksemousse og wasabi

Krustade med kylling rilette og trøffel

 

Forret;

​

Skalstegt tun med wakame samt goma

Vaffel med stenbider, creme fraiche, rødløg samt karse

Kroket på fois gras og spidsbryst samt persillemayo

 

Børn Forret; 

Sticks med kylling med peanutsauce samt grøntsagssticks


 

Hovedret

 

Kalvemørbrad

Ramsløgmarineret nakke af gris

Pommes anna med parmesan, jordskok, timian og hvidløg

Sauce jus med trøffel

Grillede asparges, løg og nye gulerødder - toppet med vesterhavsost

Rucolasalat med figner, valnødder, rugknas og blå ost

Grønne blade med peberfrugt, spirer, soyaristede mandler, blåbær samt vinaigrette


 

Dessert

​

Key lime pie med brændte marengs og blå blomster


 

375,- pr. person (min. 20 personer)

Brændt Zuccini

Tableshare 

Tableshare menu hvor der serveres i 3 "heats" 

​

1. Heat

​

Carpaccio på okse med sprød rucola, italiensk trøffelolie, oliven og revet pecorino

​

Islandsk laks røget over bøg serveres med mousse på røgeost med årstidens rogn, crudité af radisser og variation af karse

 

Hjemmebagt brød med pisket smør

​

2. Heat

​

Grillet amerikansk Brisket med bbq-orange marinade

Lammeculotte med gremolata

Sichuan peber sauce

Små stegte kartofler vendt med løvstikke og kerner

Grillede grøntsager med granatæblekerner og feta

Friseesalat med balsamicobagte tomater, bøffelmozzarella og syltede rødløg

​

3. Heat

​

Gateau Marcel choko-moussekage med friske bær, saltkaramel og vanilieis

​

300,- pr. person (min. 20 personer)

​

Tuna%20Tataki%20_edited.jpg

Buffet

Kvalitet - Variation - Sæson - Smag

Sesamstegt tun med wagame og goma dressing

Crostini med cremet laks og wasabi

Surdejsbrød og pisket smør

​

Mør dansk okse med timian og hvidløg

Braiseret svinebryst med rosmarin

Små stegte kartofler med løvstikkepesto

Rødvinssauce 

Romaine med bacon, croutoner, caesardressing og toppet med parmesan

Variation af tomat og melon med feta, blåbær, citronvinaigrette og mynte 

​

Gateau Marcel med brændt hvid chokolade samt hindbærcoulis og friske brombær

​

300,- pr person (min. 20 personer)

bottom of page