
Catering
Unik catering til store og små begivenheder
Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores catering menuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder Nordsjælland, Roskilde, Greve, Solrød, Hillerød og mange andre byer på Sjælland.

Den lille Klassiske Julefrokost
Den helt klassiske julefrokost uden så mange dikkedarer
Modnede sild i karrycreme med dild, kapers og rødløg
Økologiske æg med rejer og grøn mayo
Fiskefilet med skagenremoulade og citron
Leverpostej med stegte svampe og bacon
Flæskesteg med rødkål og sauce
Kartofler med grønkål, honning og ristede kerner
Ris a la mande med ristede mandler og lun kirsebærsauce
200,- pr. person
(min. 6 personer)

Luksus Menu
Velkomstsnacks;
Sprød kiks med spansk fuets og oliventapenade
Crostini med cremet laksemousse og wasabi
Krustade med kylling rilette og trøffel
Forret;
Skalstegt tun med wakame samt goma
Vaffel med stenbider, creme fraiche, rødløg samt karse
Kroket på fois gras og spidsbryst samt persillemayo
Børn Forret;
Sticks med kylling med peanutsauce samt grøntsagssticks
Hovedret
Kalvemørbrad
Ramsløgmarineret nakke af gris
Pommes anna med parmesan, jordskok, timian og hvidløg
Sauce jus med trøffel
Grillede asparges, løg og nye gulerødder - toppet med vesterhavsost
Rucolasalat med figner, valnødder, rugknas og blå ost
Grønne blade med peberfrugt, spirer, soyaristede mandler, blåbær samt vinaigrette
Dessert
Key lime pie med brændte marengs og blå blomster
375,- pr. person (min. 20 personer)

Tableshare
Tableshare menu hvor der serveres i 3 "heats"
1. Heat
Carpaccio på okse med sprød rucola, italiensk trøffelolie, oliven og revet pecorino
Islandsk laks røget over bøg serveres med mousse på røgeost med årstidens rogn, crudité af radisser og variation af karse
Hjemmebagt brød med pisket smør
2. Heat
Grillet amerikansk Brisket med bbq-orange marinade
Lammeculotte med gremolata
Sichuan peber sauce
Små stegte kartofler vendt med løvstikke og kerner
Grillede grøntsager med granatæblekerner og feta
Friseesalat med balsamicobagte tomater, bøffelmozzarella og syltede rødløg
3. Heat
Gateau Marcel choko-moussekage med friske bær, saltkaramel og vanilieis
300,- pr. person (min. 20 personer)

Julefrokost 2022
Årets julefrokost med de lækreste retter
Velkomstsnack:
Rilette med syltede sennepskorn, skalotte, cornichoner og tyttebær
Det med fisk:
Dild/kapers syltet sild med friskost rørt med hindbær samt sprøde boghvedekerner
Pankopaneret rødspættefilet med skagenremoulade
Håndpillede rejer med frilandsæg, urtemayo, hasselnødder og fennikel
Det med kød:
Frikadeller med surt og grov sennep
Confiteret svinebryst med sprøde svær
Rødkål og Sauce
Kartofler med ristede kerner, honning og grønkål
Det søde:
Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce og ristede mandler
Pris:
265,- pr. person
Min. 6 personer
Der medfølger to slags brød samt krydderfedt og smør
Tilkøb:
Gammeldags modnede sild i hjemmerørt karrycreme med æbler, kapersbær og rødløg 30,-
Hjemmegravad færøsk laks fra Hiddenfjord med dijon og pernod samt rævesauce 45,-
Tarteletter med høns i asparges 45,-
Leverpostej med svampe og bacon 35,-
Confiteret andelår med sauce og svesker 45,-
2 slags ost med hjemmelavet knækbrød og kompot 45,-
Der skal bestilles til mindst 50% af selskabet

Buffet
Kvalitet - Variation - Sæson - Smag
Sesamstegt tun med wagame og goma dressing
Crostini med cremet laks og wasabi
Surdejsbrød og pisket smør
Mør dansk okse med timian og hvidløg
Braiseret svinebryst med rosmarin
Små stegte kartofler med løvstikkepesto
Rødvinssauce
Romaine med bacon, croutoner, caesardressing og toppet med parmesan
Variation af tomat og melon med feta, blåbær, citronvinaigrette og mynte
Gateau Marcel med brændt hvid chokolade samt hindbærcoulis og friske brombær
300,- pr person (min. 20 personer)