top of page
canapes

Catering

Unik catering til store og små begivenheder

Hvad enten du skal holde et mindre arrangement med dine nærmeste venner eller familie, din fødselsdag skal fejres med manér eller årets firmafest skal afholdes, leverer vi mad ud af huset til din fest. Vores catering menuer består både af velkendte klassiske buffeter og sæsonbaserede menuer til højtider. Vi leverer catering i København og omegn, herunder Nordsjælland, Roskilde, Greve, Solrød, Hillerød og mange andre byer på Sjælland.

Den lille klassiske.png

Den lille Klassiske Julefrokost

Den helt klassiske julefrokost uden så mange dikkedarer

Modnede sild i karrycreme med dild, kapers og rødløg

 

Økologiske æg med rejer og grøn mayo

 

Fiskefilet med skagenremoulade og citron

 

Leverpostej med stegte svampe og bacon

 

Flæskesteg med rødkål og sauce

 

Kartofler med grønkål, honning og ristede kerner

 

Ris a la mande med ristede mandler og lun kirsebærsauce

200,- pr. person

(min. 6 personer)

asparges

Luksus Menu

Velkomstsnacks;

 

Sprød kiks med spansk fuets og oliventapenade 

Crostini med cremet laksemousse og wasabi

Krustade med kylling rilette og trøffel

 

Forret;

Skalstegt tun med wakame samt goma

Vaffel med stenbider, creme fraiche, rødløg samt karse

Kroket på fois gras og spidsbryst samt persillemayo

 

Børn Forret; 

Sticks med kylling med peanutsauce samt grøntsagssticks


 

Hovedret

 

Kalvemørbrad

Ramsløgmarineret nakke af gris

Pommes anna med parmesan, jordskok, timian og hvidløg

Sauce jus med trøffel

Grillede asparges, løg og nye gulerødder - toppet med vesterhavsost

Rucolasalat med figner, valnødder, rugknas og blå ost

Grønne blade med peberfrugt, spirer, soyaristede mandler, blåbær samt vinaigrette


 

Dessert

Key lime pie med brændte marengs og blå blomster


 

375,- pr. person (min. 20 personer)

Brændt Zuccini

Tableshare 

Tableshare menu hvor der serveres i 3 "heats" 

1. Heat

Carpaccio på okse med sprød rucola, italiensk trøffelolie, oliven og revet pecorino

Islandsk laks røget over bøg serveres med mousse på røgeost med årstidens rogn, crudité af radisser og variation af karse

 

Hjemmebagt brød med pisket smør

2. Heat

Grillet amerikansk Brisket med bbq-orange marinade

Lammeculotte med gremolata

Sichuan peber sauce

Små stegte kartofler vendt med løvstikke og kerner

Grillede grøntsager med granatæblekerner og feta

Friseesalat med balsamicobagte tomater, bøffelmozzarella og syltede rødløg

3. Heat

Gateau Marcel choko-moussekage med friske bær, saltkaramel og vanilieis

300,- pr. person (min. 20 personer)

briks

Julefrokost 2022

Årets julefrokost med de lækreste retter

Velkomstsnack:


Rilette med syltede sennepskorn, skalotte, cornichoner og tyttebær 

 

Det med fisk:

 

Dild/kapers syltet sild med friskost rørt med hindbær samt sprøde boghvedekerner

Pankopaneret rødspættefilet med skagenremoulade

Håndpillede rejer med frilandsæg, urtemayo, hasselnødder og fennikel

 

Det med kød:

 

Frikadeller med surt og grov sennep

 

Confiteret svinebryst med sprøde svær

 

Rødkål og Sauce 

 

Kartofler med ristede kerner, honning og grønkål

 

Det søde:

 

Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce og ristede mandler

Pris:

265,- pr. person

Min. 6 personer

Der medfølger to slags brød samt krydderfedt og smør

Tilkøb:

Gammeldags modnede sild i hjemmerørt karrycreme med æbler, kapersbær og rødløg 30,-

 

Hjemmegravad færøsk laks fra Hiddenfjord med dijon og pernod samt rævesauce 45,-

 

Tarteletter med høns i asparges  45,-

 

Leverpostej med svampe og bacon 35,-

 

Confiteret andelår med sauce og svesker 45,-

 

2 slags ost med hjemmelavet knækbrød og kompot 45,-

 

Der skal bestilles til mindst 50% af selskabet

Tuna%20Tataki%20_edited.jpg

Buffet

Kvalitet - Variation - Sæson - Smag

Sesamstegt tun med wagame og goma dressing

Crostini med cremet laks og wasabi

Surdejsbrød og pisket smør

Mør dansk okse med timian og hvidløg

Braiseret svinebryst med rosmarin

Små stegte kartofler med løvstikkepesto

Rødvinssauce 

Romaine med bacon, croutoner, caesardressing og toppet med parmesan

Variation af tomat og melon med feta, blåbær, citronvinaigrette og mynte 

Gateau Marcel med brændt hvid chokolade samt hindbærcoulis og friske brombær

300,- pr person (min. 20 personer)

bottom of page